loading...

miercuri, 31 ianuarie 2018

leacul pentru eliminarea pietrelor de la fiere - recomandat de Arsenie Boca (considerat Sfântul Ardealului).

Multe dintre tratamentele naturiste recomandate de Arsenie Boca si-au dovedit eficienta. Unei femei care se plangea de pietre la fiere, i-a recomandat un remediu pe baza de "limba cerbului".
”Limba cerbului” este o varietate de feriga, al carei nume stiintific e Phyllitis scolopendrium. Se foloseste intotdeauna doar planta verde, nu uscata. Avantajul este ca aceasta ramane verde tot anul, dar concentratia maxima de substante benefice o are in lunile de vara. Rețeta de mai jos, am descoperit-o în scrierile mănăstirești și m-am gândit s-o fac publică.

Reteta pentru eliminarea pietrelor de la fiere, fara operatie si medicamente

Se toaca marunt frunzele de limba cerbului si se pun impreuna cu coji de portocala intr-un tifon curat, care se leaga. Acest pachet se pune intr-un vas si se toarna deasupra apa fiarta . Se acopera si se lasa la infuzat 5-7 minute, apoi se scoate tifonul cu plante si se bea lichidul caldut, cu inghituri mici. Se bea ceaiul timp de 2-3 luni, dimineata si seara.
Atenție! Inainte de a urma un tratament cu limba-cerbului, vorbiti cu medicul de familie, deoarece contine tiaminaze, ce distrug vitamina B1 din organism.


Observatie:  -   Acest  blog  nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are doar un caracter informativ si nu se substituie diagnosticărilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.



Niciun comentariu:

4 Articole interesante:

loading...
loading...