loading...

luni, 17 iulie 2017

Ceaiul de patrunjel este cel mai EFICIENT tratament naturist care elimină pietrele mici la rinichi, pe cale naturala.



Pentru calculi de mici dimensiuni si nisip  la rinichi, cea mai buna solutie sunt ceaiurile diuretice. Ele favorizeaza dizolvarea sarurilor si eliminarea lor prin urina. Cresterea cantitatii de urina spala caile urinare si mobilizeaza nisipul si calculii mici.
Cand pietrele sunt mari exista o restricție cu privire la plantele cu efect diuretic deoarece exista riscul ca acesti calculi mari sa porneasca pe caile urinare si sa provoace colica renala, infectii sau hidronefroză (retentia de urina, produsa de un obstacol la nivelul tractului urinar).
Cel mai EFICIENT tratament naturist care elimină pietrele mici la rinichi, pe cale naturala este ceaiul de  patrunjel.

Ingrediente:
-  o mâna de frunze de patrunjel
-  apa plata/de izvor

Preparare
Se taie marunt frunzele de  patrunjelul si se pune intr-un ibric pe care l-ați umplut cu apa. Se pune ibricul pe foc, iar din momentul in care apa incepe sa clocoteasca, se mai lasa sa fiarba timp de 10 minute, apoi se  opreste focul. Se acopera ibricul si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. 
Dupa ce  s-a racit, se strecoara si se depoziteaza intr-o sticla si se pastreaza la frigider. Acest ceai se prepara si se consuma in fiecare zi. Schimbarile vor putea fi observate in numai cateva zile. Ceaiul se bea neindulcit.

Acest ceai se poate consuma preventiv, o data  pe săptămână. Ceaiul de pătrunjel este cunoscut pentru proprietatile curative la nivelul sistemului excretor. Chiar daca este foarte sanatos, nu este recomandat femeilor însărcinate.
Merele, lamaile si pepenele rosu sunt fructe care faciliteaza procesul de curatare a rinichilor. Uleiul de măsline stimulează procesul de eliminare a pietrelor/nisipului si de aceea ar trebui introdus in meniul zilnic.

OBSERVATIE:  -  Conținutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticărilor si/sau recomandărilor medicale de specialitate.



Niciun comentariu:

4 Articole interesante:

loading...
loading...