loading...

vineri, 17 martie 2017

Remedii naturiste ieftine impotriva cearcanele, ridurile si pungile de sub ochi.

Cearcanele, ridurile si pungile de sub ochi apar frecvent si ne tradeaza varsta, stresul sau lipsa de somn.
Iata cateva remedii naturiste:
Felii de cartof crud. Se aplica pe ochi seara, inainte de culcare si sa se lasa 30 de minute pentru a-si face efectul. Dimineata se va observa ca cearcanele vor fi reduse vizibil. Tratamentul trebuie repetat de cel putin trei ori pe saptamana.
Ceaiul verde. Are efect de reintinerirea pielii. Se pastreaza ceaiul la frigider si se aplica sub forma de comprese pe ochii obositi, de trei ori pe saptamana.
Smochine. Se taie  smochina in doua si se pune cate o jumatate pe fiecare ochi. Se lasa timp de 10-15 minute si se clateste cu apa calduta. Pielea va parea mai putin obosita si mai stralucitoare.
Ulei de migdale.  Este foarte hranitor si hidratant  pentru piele si reduce vizibil cearcanele si ridurile din jurul ochilor. Se maseaza ochii cu ulei in fiecare seara si  cearcanele vor disparea in cateva zile.

Fistic impotriva pungilor negere de sub ochi. Este cel mai eficient tratament impotriva pungilor negre de sub ochi. Aceasta reteta provine din India. Trebuie sa sa piseze bine cateva boabe de fistic. care se amesteca bine cu o lingura de lapte. Se  aplica sub ochi si se lasa sa se actioneze timp de jumatate de ora.


OBSERVATIE:  -  Conținutul acestui blog are doar un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. 

Niciun comentariu:

4 Articole interesante:

loading...
loading...